Privacy verklaring

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024

Als fenomenoloog hecht ik veel waarde aan de privacy van mijn cliënten en deelnemers. Deze privacyverklaring beschrijft hoe ik persoonlijke informatie verzamel, gebruik en bescherm in het kader van mijn diensten. Door gebruik te maken van mijn diensten stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals beschreven in deze verklaring.

1. Verzameling van Persoonlijke Informatie

1.1. Ik verzamel persoonlijke informatie van mijn cliënten en deelnemers, zoals naam, contactgegevens, gezondheidsgeschiedenis en andere relevante informatie die nodig is voor mijn dienstverlening.

1.2. Persoonlijke informatie wordt verzameld op een rechtmatige en eerlijke manier, met de toestemming van de betrokken persoon.

2. Gebruik van Persoonlijke Informatie

2.1. Ik gebruik persoonlijke informatie alleen voor de doeleinden waarvoor deze is verzameld, zoals het bieden en uitvoeren van mijn diensten, het beheren van afspraken en het verbeteren van mijn dienstverlening.

2.2. Persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden, tenzij dit nodig is voor het uitvoeren van mijn diensten – met toestemming – of wettelijk vereist is. 

3. Beveiliging van Persoonlijke Informatie

3.1. Ik neem passende technische en organisatorische maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging of vernietiging.

3.2. Ik bewaar persoonlijke informatie alleen zolang als nodig is voor de doeleinden waarvoor deze is verzameld, tenzij anders vereist door de wet.

4. Rechten van Individuen

4.1. Individuen hebben het recht om toegang te vragen tot hun persoonlijke informatie, deze te corrigeren of te verwijderen indien deze onjuist of niet langer relevant is.

4.2. Individuen hebben ook het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van hun persoonlijke informatie voor bepaalde doeleinden, zoals direct marketing.

5. Contactgegevens

5.1. Voor vragen, verzoeken of klachten met betrekking tot deze privacyverklaring, kunt u contact met mij opnemen via jenya@defenomenoloog.nl of 0650671920.

6. Wijzigingen in de Privacyverklaring

6.1. Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om te voldoen aan veranderingen in wet- en regelgeving of om mijn diensten te verbeteren. Eventuele wijzigingen zullen worden gepubliceerd op mijn website.